Kritika používania HDP a súvisiace alternatívne ukazovatele blahobytu - Mihók, Peter
Cieľ, materiál a metodika state. Výsledky a diskusia. Genéza návrhov peňažných ukazovateľov blahobytu založených na úpravách HDP. Kompozitné indikátory vytvorené s ambíciou nahradiť používanie ukazovateľa HDP. Systémy satelitných účtov. Zhodnotenie možnosti nahradenia používania HDP alternatívnym ukazovateľom.