Súčasná hodnota dlhodobých pohľadávok a záväzkov (aktuálne účtovné aspekty slovenských podnikateľských subjektov) - Maděra, František
Súčasná hodnota pohľadávok a záväzkov. Legislatívny stav riešenej problematiky. Aktuálne účtovné aspekty súčasnej hodnoty dlhodobých pohľadávok a záväzkov.