Pojišťovací zprostředkovatelé na pojistném trhu v České a Slovenské republice - Přečková, Lenka
Postavenie poistného sprostredkovateľa na poistnom trhu. Analýza a porovnanie podmienok pre činnosť poisťovacích spostredkovateľov na českom poistnom trhu a taktiež na slovenskom poistnom trhu a následne porovnanie obidvoch krajín.