Využitie integrovanej marketingovej komunikácie pri riešení krízovej situácie vo finančnej inštitúcii - Lukačovičová, Zuzana
Integrovaná marketingová komunikácia. Marketingová komunikácia vo finančno - poradenských inštitúciách. Zásady krízovej komunikácie vo finančnom sektore. Spolupráca s médiami v rámci vytvárania vzťahov s verejnosťou. Pozicioning a branding ako hlavný nástroj pri úspešnom riešení krízovej situácie.