Telemarketing - Michalková, Lucia
Charakteristika telemarketingu. Hlavné výhody telemarketingu. Aktívny telemarketing - outbound telemarketing, jeho výhody a nevýhody. Pasívny telemarketing - inbound telemarketing, jeho výhody a nevýhody. Kvalita call centra.