Prienik motivácie a personálnych činností - Šuteková, Henrieta
Problematika zefektívnenia procesu motivácie zamestnancov na pracovisku prostredníctvom nevyhnutných korekcií v podporných personálnych činnostiach. Prienik práce manažéra a personalistu. Nástroje na zefektívnenie personálnych činností.