Kvantitatívne a kvalitatívne meranie účinkov sponzoringu - Rubaninská, Kamila
Definovanie nástrojov merania účinkov sponzoringu ako je povedomie, imidž sponzora alebo značky a nákupný zámer na základe existujúcich štúdií a zistení. Kvantifikácia týchto meraní prostredníctvom hodnotenia, podielu na trhu, spätnej väzby a iných meraní s dôrazom na dlhodobosť týchto aktivít a integrovanú marketingovú komunikáciu.