Trendy na svetových trhoch – nové rekordy roka 2008 - Čurlejová, Libuša
Analýza vývoja cien ropy, identifikácia činiteľov a príčin náhlych zmien cien, analýza spolupráce Ruska a OPEC v súvislosti s určovaním cien, analýza cien ropy na pozadí svetovej finančnej krízy, nestabilného dolára a náhlych prepadov cien na svetových trhoch a burzách.