Prevod obchodného podielu - Ondrušová, Lucia, 1981-
Jednou zo zmien vo vlastníckych vzťahoch obchodných spoločností je prevod obchodného kapitálu. Účtovné hľadisko prevodu obchodného podielu a oceňovanie. Prevod obchodného podielu v rámci spoločnosti. Prevod obchodného podielu mimo spoločnosti. Bezodplatný prevod obchodného podielu.