Strategické motívy čínskych podnikov pri zahraničných investíciách - Štrba, Michal
Teritoriálne smerovanie čínskych investícií. Strategické motívy čínskych investorov. Prístup k energetickým a surovinovým zdrojom. Prístup na nové trhy. Prístup k vyspelým technológiám, know-how a ku značkám. Súčasné otázky čínskych M&A.