Využívanie architektúry orientovanej na služby v prostredí malých a stredných podnikov v SR - Škurla, Peter
Stúpajúci trend využívania informačných a komunikačných technológií malými a strednými podnikmi. Konkurenčná výhoda - čas, za ktorý podnik dokáže prispôsobiť svoje procesy novým trhovým podmienkam a upraviť svoje informačné systémy. Potreba budovania a využívania vhodnej architektúry informačných systémov. Výsledky prieskumu v oblasti využívania architektúry orientovanej na služby v prostredí malých a stredných podnikov v SR.