Ekonomické prínosy cestovného ruchu a problémy ich merania - Bojová, Dominika
Zložitosť merania výkonov v cestovnom ruchu. Zber údajov, meranie a štatistika v cestovnom ruchu. Výdavky vynaložené na cestovný ruch spracované v modeli ekonomického vplyvu turistických výdavkov v destinácii. Vplyv cestovného ruchu na príjmy v ekonomike a na platobnú bilanciu. Vplyv cestovného ruchu na zamestnanosť.