Spôsoby presadenia sa v online svete - Červenka, Peter, 1976-
Reklamné kampane na internete a jej nástroje internetového mixu. Dôležité cielenie a plánovanie. Formy reklamnej kampane na internete. Výhody PPC (pay per click) odkazov. Marketing pre vyhľadávače. Microsite. E-mailing. PR na internete. Hry a zábava. Predaj na internete.