Postupy konsolidácie účtovnej závierky podľa IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Konsolidovanú účtovnú závierku zostavuje materský podnik za skupinu podnikov. IAS 27 - Konsolidovaná a individuálna účtovná závierka. IAS 28 - Investície do pridružených podnikov a IAS 31 - Podiely na spoločnom podnikaní.