Trh biopotravín - Gondárová, Jana, 1983-
Biopotraviny a prínosy ich konzumácie. Trh biopotravín v podmienkach globalizácie. Komunikačné aktivity na trhu biopotravín - umiestnenie, označenie, bio-príbeh, ochutnávky, cenové bonusy, obaly, značka produktu.