Jak začít s benchmarkingem? - Nenadál, Jaroslav
Realita podnikových systémov manažmentu v našich podmienkach. Eliminácia počiatočných prekážok benchmarkingových projektov. Prax a rôzne definície tohto pojmu. Americké centrum produktivity a kvality (APQC), a Americká spoločnosť pre akosť (ASQ). Poznanie potrieb zmien, realizácia, vzdelávanie a benchmarkingové projekty. Kontrolná a informačná skúsenosť.