Corporate foresight - Krecháčová, Nikoleta
Predvídanie ako dobrý nástroj pre objasnenie budúcich stratégií v korporáciách. Rozdiel medzi predvídaním a prognózovaním. Korporátne predvídanie - corporate foresight. Päť špecifikácií inovácií s použitím korporátneho predvídania.