Podpora zavádzania systémov manažérstva kvality - Krnáčová, Paulína, 1983-
Implementácia systému manažérstva kvality - jeden zo spôsobov zabezpečovania kvality a neustáleho sa zlepšovania organizácie, ktorej prináša mnoho výhod. Operačný program Konkurencieschopnosť a hospodársky rast - vypracovaný s cieľom zvýšiť konkurencieschopnosť priemyslu a služieb v SR. Prostredníctvom neho môžu podnikateľské subjekty získať finančné prostriedky na celý proces implementácie systému manažérstva kvality.