Ochrana spotrebiteľa - záruka dobre fungujúceho trhu - Mráziková, Martina
Štát ako garant ochrany spotrebiteľa. Dôvody pre potrebu regulácie ochrany spotrebiteľa. Pozícia spotrebiteľa na trhu. Ochrana spotrebiteľa na Slovensku.