Záchranné koleso pre firmy ohrozené krízou v podobe krízovej komunikácie - Hutníková, Alica
Krízy ako prekážky k dosiahnutiu strategických cieľov. Krízový manažment a redukcia krízových situácií. Efektívna komunikácia, nástroj pre skoré plánovanie a účelné riadenie. Spojenie problémového manažmentu (Issues Management), prevenčného plánovania (Planning prevention) a premeny (Implementation). Interaktívny proces a mieniace sa skutočnosti.