Ochrana hospodárskej súťaže - Čintala, Peter
Hospodárska súťaž. Právo na ochranu proti nekalej súťaži. Súvislosti so zavedením meny euro. Splnenie záväzkov vo vzťahu k Európskej únii. Koncentrácia podnikateľov, obratové kritériá. Povinnosť oznámenia koncentrácie. Oznamovanie koncentrácie v podobe zámeru. Oznámenie o koncentrácii alebo o zámere koncentrácie. Výslovný zákaz pre podnikateľa vykonávať práva a povinnosti vyplývajúce z koncentrácie. Pokuty za porušenie vymedzených ustanovení.