Inventarizácia v školstve - Mráziková, Janka
Hnuteľný majetok školy. Dôvody vykonávania inventarizácie. Čo zabezpečuje inventarizácia. V zákone o účtovníctve sú stanovené lehoty na vykonávanie inventarizácie. Vnútorný predpis o inventarizácii. Dátum vykonávania inventarizácie. Po skončení inventúry sa vyhotoví inventúrny súpis. Význam inventúrneho súpisu. Inventarizačný zápis. Výsledok z porovnávania skutočného stavu majetku.