Nasadenie RFID pri zvyšovaní efektívnosti distribučných procesov - Gabriš, Miloš
Praktické využitie RFID (rádiofrekvenčnej identifikácie) v dodávateľskom reťazci. Technická špecifikácia RFID. Identifikačný kód - Electronic product code. Ako funguje RFID.