Informatizácia spoločnosti - Hrašková, Dagmar
Elektronická verejná správa (eGovernment). Idea eGovernmentu. Operačný program Informatizácia spoločnosti - OPIS schválený slovenskou vládou v septembri 2007 na obdobie rokov 2007-2013. Ciele OPIS. OPIS - Prioritná os I. Súčasný stav v oblasti prioritnej osi I. OPIS - Prioritná os II. Špecifický cieľ prioritnej osi II. OPIS - Prioritná os III.