Audit a audítorstvo ako špecifická profesia a činnosť - Maděra, František
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Výkon auditu. Predmet účtovníctva a predmet overovania. Vymedzenie služieb vykonávaných audítormi a audítorskými spoločnosťami. Audítorské metódy overovania účtovnej závierky. Audítorská testovacia matica. Metóda progresívneho a retrográdneho overovania. Audítorské štandardy.