Spotrebiteľská politika v EÚ - Horňáková, Lucia, 1982-
Stratégia spotrebiteľskej politiky Európskej únie. Ciele a priority spotrebiteľskej politiky Európskej únie. Výzvy, ktoré je potrebné riešiť v oblasti spotrebiteľskej politiky EÚ v rokoch 2007-2013. Zodpovedná a trvalo udržateľná spotreba, zodpovedné správanie spotrebiteľov.