Globálna spoločenská zodpovednosť - Chomová, Katarína, 1983-
Vznik konceptu CSR (Corporate social responsibility). Celosvetové hnutie podpory CSR. Obsah konceptu CSR. Spoločenská zodpovednosť ako prvok diferenciácie. Spoločensky zodpovední spotrebitelia. Prvá globálna štúdia spotrebiteľov ohľadom CSR.