Studie QIS počtvrté: vyhodnocení výsledků - Justová, Iva
Príprava smernice Solventnosť II a štúdia QIS4. Porovnávanie výsledkov českého poistného trhu s predchádzajúcim kolom. Rozdiely a zmeny oproti QIS3. Kapitál a vlastné zdroje financovania. Obecné definície. Požadovaná štruktúra výpočtu technických rezerv. Zhrnutie a požiadavky účastníkov.