Velké požáry v České republice - Janata, Jiří
Podrobné požiarne štatistiky od začiatku sedemdesiatych rokov minulého storočia v Česku. Situácia za posledných pätnásť rokov, t.j. v rozmedzí 1993-2007 odkedy existuje samostatná Česká republika. Požiare verzus poistenie. Nové podmienky kontroly požiarnej bezpečnosti.