Kooperácia v distribučných kanáloch - Kremeňová, Monika
Úlohy účastníkov distribučnej cesty. Spolupráca v distribučných kanáloch. Spolupráca na vertikálnej a horizontálnej línii - vertikálny a horizontálny marketingový systém. Viacdimenzionálne marketingové systémy. Prínosy kooperácie. Nový spôsob konkurencie v maloobchode.