Vybrané aspekty kvality bankového manažmentu vo vzťahu k výkonnosti komerčnej banky - Belás, Jaroslav
Definovanie a analýza vybraných aspektov kvality bankového manažmentu vo vzťahu k výkonnosti komerčnej banky a prezentácia výsledkov vlastného výskumu autora v tejto oblasti.