Kľúčové prvky úspechu spoločností budujúcich svoju značku v internetovom prostredí v oblasti výpočtovej techniky - Lukačovičová, Zuzana
Vysvetlenie pojmu internetový marketing. Elektronický obchod. Využívanie metódy Just in time. Špecifiká metódy Just in time v oblasti výpočtovej techniky firiem pôsobiacich vo virtuálnom prostredí.