Green Marketing in the Context of Creating Addend Value for Customer - Lieskovská, Vanda, 1961-
Marketing v súčasnosti. Green marketing - definície z rôznych uhlov pohľadu. Oblasť výskumu green marketingu v medzinárodnom meradle. Pozícia green marketingu na Slovensku, problémy.