Príčiny a dôsledky finančných kríz na vybrané ekonomiky - Lennerová, Ivana, 1979-
Príčiny a dopad finančnej krízy na vybrané ekonomiky. Pohľad na vznik finančnej krízy. Situácia na Islande, v Rusku a Číne.