Spoločenská zodpovednosť obchodného podniku - Ožvoldová, Katarína, 1984-
Definície spoločenskej zodpovednosti podľa niektorých autorov. Presadzovanie myšlienky spoločensky zodpovedného podnikania v Slovenskej republike. Filantropia a sponzoring obchodných podnikov. Inovácia a recyklácia produktov. Meranie úrovne emisií. Poskytovanie sociálnych programov pre zamestnancov. Tvorba podnikových etických kódexov. Zodpovedné podnikanie v prostredí malých a stredných firiem. Spravodlivý obchod - fair trade.