Obchodné reťazce v Slovenskej republike - Rehák, Róbert, 1984-
Definície pojmu obchodný reťazec podľa jednotlivých odborných literatúr. Podstata a základ vzniku teórií o obchodných reťazcoch. Dynamický proces transformácie obchodu v SR po roku 1989. Vytvorenie zákona o obchodných reťazcoch. Ďalšie zákony, ktoré legislatívne upravujú činnosť obchodných reťazcov v SR. Analýza sily obchodných reťacov na území SR.