Vytvárame kultúru vysokej výkonnosti - Reháková, Helena
Proces transformácie podnikovej kultúry a dopad na ekonomickú výkonnosť. Prispôsobovanie a zmena zabehaných spôsobov. Dosahovanie výsledkov pomocou operatívneho cyklu. Zadefinovanie budúcich zdieľaných hodnôt. Kritické miesta podnikovej kultúry a vrcholového manažmentu.