Účinnosť komunikačných nástrojov - sponzoring vs. reklama - Rubaninská, Kamila
Reklama a sponzoring ako komplementárne prvky integrovanej komunikačnej stratégie. Ehrenbergerov ATR model v aplikačnej úrovni na reklamu. ATR model v aplikačnej úrovni na sponzoring. Účinnosť sponzoringu v rôznych oblastiach hospodárstva. Základné a nevyhnutné predpoklady efektívneho, tzv. pravého sponzoringu.