Participácia ako nástroj výkonového odmeňovania a jej postavenie v systéme odmeňovania podniku - Joniaková, Zuzana, 1970-
Zavádzanie participatívnych prvkov do systémov odmeňovania v podniku. Vytváranie podmienok pre zvýšenie výkonu zamestnancov a miery ich identifikácie s vlastným podnikom. Zamestnanecká participácia - vzťah medzi zamestnancom a zamestnávateľom. Rôzne formy participácie: nehmotná participácia, hmotná participácia. Očakávania podnikov od zavádzania zamestnaneckej participácie.