Logistika slovenských firiem v kontexte globalizácie - Zaujecová, Dáša
Vstup Slovenska do euroatlantických štruktúr a prístup slovenských firiem na zahraničné trhy. Faktory vplývajúce na úspešnosť vstupu firmy na medzinárodný trh. Význam logistického riadenia. Najčastejšie chyby v logistickom riadení. Logistický audit. Trend zvyšovania výkonnosti firiem. Riadenie dodávateľských reťazcov.