Manažment po kríze: čo treba robiť inak ? - Burger, Ivan
Nové výzvy pre manažment a orientácia na budúcnosť podniku. Vplyv riadiacich pracovníkov na podriadených a vytváranie charakteru podnikového prostredia. Motivovanie zamestnancov a vzdelávacie projekty. Nové koncepty poznatkovo riadeného podniku. Príprava fungovania podniku pre pokrízové časy.