Informácia o konaní 2. medzinárodnej vedeckej konferencie doktorandov a finančníkov z teórie a praxe FOR FIN 2009 - Pilch, Ctibor, 1957-
Informácia o konaní konferencie, ktorá sa uskutočnila v dňoch 4. a 5.júna 2009. Cieľom medzinárodnej vedeckej konferencie doktorandov a finančníkov bolo vytvoriť platformu na prezentáciu vedeckých poznatkov a praktických skúseností. Konferencia bola zároveň vhodnou príležitosťou na osobné stretnutia a nadviazanie kontaktov doktorandov a odborníkov, ktorí pôsobia v uvedených oblastiach. Konferenciu organizovala Katedra bankovníctva a medzinárodných financií Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.