Charakteristika a komparácia cestovného ruchu Slovenska a Českej republiky - Žembová, Zuzana
Predpoklady rozvoja cestovného ruchu na Slovensku - prírodný potenciál pre cestovný ruch a kultúrno-historické predpoklady pre cestovný ruch. Predpoklady rozvoja cestovného ruchu v Českej republike. Porovnanie cestovného ruchu Slovenska a Českej republiky na základe vybraných ukazovateľov.