Nejasný vplyv krízy na poistenie klienti poisťovní sa začali orientovať na konzervatívne produkty - Škriniar, Pavel, 1979-
Zvýšený záujem klientov o možnostiach rušiť poistné zmluvy. Konzervatívny trend, uzatváranie predovšetkým tradičného kapitálového životného poistenia. Zmeny v produktovom mixe. Poistky a sporiace účty. Finančná kríza a vplyv na trh so životným poistením.