Komparácia marketingového manažmentu cestovného ruchu vo vybraných krajinách Európskej únie - Čechovičová, Adriána
Marketingový manažment cestovného ruchu vo vybraných krajinách. Analýza krajín: Slovensko - Slovenská agentúra pre cestovný ruch (SACR), Česká republika - CzechTourism, Francúzsko - Maison de la France, Nemecko - Deutsche Zentrale für Tourismus. Základné údaje o národných marketingových agentúrach vybraných krajín. Finančné zabezpečenie a aktivity národných marketingových agentúr pre cestovný ruch vo vybraných krajinách za rok 2007.