Nevyžiadaná elektronická reklama - spam - Červenka, Peter, 1976-
Z histórie spamu. Situácia v súčasnosti. Rôzne formy spamu. Prevencia voči spamu. Riešenie v situácii, keď máme spam v e-mailovej schránke.