Pomôžme si navzájom hlavne v čase krízy Tlačenie nových bankoviek nemusí automaticky spôsobovať infláciu - Škriniar, Pavel, 1979-
Doplnkové a regionálne platidlo v časoch veľkej depresie. Vlastné peniaze pre podporu ekonomiky a k zvýšeniu zamestnanosti. Porovnávanie súčasnej krízy s krízou z tridsiatych rokov. Možnosť platenia inými než národnými peniazmi. Najznámejšie lokálne platidlá v USA a v Kanade. Používanie a hodnota miestnej meny.