Problematika a projekty cezhraničnej spolupráce v rámci KER - Gangur, Michal
Problematika slovensko - ukrajinskej spolupráce. Faktory ovplyvňujúce úroveň cezhraničnej spolupráce. Projekty cezhraničnej spolupráce v rámci KER. Financovanie projektov. Projekty zamerané na rozvoj cestovného ruchu v rámci ukrajinsko - maďarsko - slovenskej spolupráce.