Postavenie obchodno-podnikateľských služieb v ekonomike - Holubcová, Ivana, 1982-
Význam obchodno-podnikateľských služieb v ekonomike. Nárast obchodných služieb v súvislosti s migráciou zamestnanosti z výrobných odvetví do služieb. Vzťahy medzi službami súvisiacimi s podnikaním a ostatnými sektormi ekonomiky EÚ. Charakteristika trhu obchodno-podnikateľských služieb v Európe.