Inovácie v systéme motivácie a odmeňovania zamestnancov v Tatra hoteli - Jelšíková, Martina
Charakteristika pojmov inovácia, motivácia, riadenie ľudských zdrojov a systém odmeňovania zamestnancov. Inovácia ľudských zdrojov - systému motivácie a odmeňovania v hoteli Tatra v Poprade.